Mor Mettes udspekulerede nytårstale

Den smalleste og mest ukonkrete nytårstale i mands minde. Javel. Men muligvis også den smarteste i mange år. I al fald er det lykkedes for Mette Frederiksen at sætte sig fuldstændig på dagsordenen, siden hun nytårsdag brugte langt over halvdelen af sin taletid på børn. Men var det fornuftigt med så ensidigt et fokus, eller risikerer statsministeren, at der sidder grupper tilbage, som føler sig overset – for eksempel pensionisterne? Det er nogle af de emner, vi adresserer i årtiets første udsendelse, hvor vi også ser på Jakob Ellemann-Jensens problemer med for alvor at yde statsminsteren modstand. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Mor Mettes udspekulerede nytårstale

  1. Godt nytår, og tak for en god start på året med et godt afsnit.

    Jeg deler til fulde jeres undren over hemmeligstemplingen af dokumenter, som omhandler de næste 11 års kurs på et af de vigtigste områder for mange i #dkpol. Det er komisk, at noget så uskyldigt klassificeres, og man bruger en topstyring i den moderne udgave af Socialdemokraterne, som bestemt ikke lader andre topstyrede organisationer noget tilbage… 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.