Regeringen skynder sig langsomt

For regeringen er der en verden til forskel mellem før og efter valget. Dengang var der ingen grænser for, hvor hurtigt forandringerne skulle sættes i værk. Nu har man indtryk af, at regeringen mere eller mindre er gået i vinterhi. På udlændingeområdet har det været som en pose blandede bolsjer at følge regeringens kurs: Fremmedkrigere med dansk pas kan glemme alt om at få konsulær bistand i udlandet. Men samtidig har regeringen og støttepartierne lavet en aftale om, at børnene nu skal ud af Sjælsmark. Dansk Folkeparti advarer om, at udlændingepolitikken skrider igen. Men er der nogen, der hører kritikken – eller drukner den i medister? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Udsendelsen er produceret i samarbejde med www.tietgen.dk/borgen

One thought on “Regeringen skynder sig langsomt

  1. I denne omgang blev det meget sent før jeg nåede at høre fredagens afsnit. Dels pga først besøg forbi kammersjuk, og så forkølelse/influenza frem til i dag…

    RIGTIG god pointe fra Mr. Q omkring Jarlov – og jeg mener også Naser Khader. Det har undret mig voldsomt, at formanden er så impotent lige her. Senest har EU-parlamentarikeren Pernille Weiss også været desavoueret af Naser Khader i et spørgsmål om EU ift udlændinge, og både Khader og Jarlov ER en belastning for de Konservative, for de kunne lige så godt gå over til DF med nogle af de udmeldinger de kommer med. Selv da jeg stemte konservativt, ville jeg ALDRIG stemme på de to løse missiler.

    Anyway, god weekend forude. Jeg når at høre afsnittet før weekeenden, for de tre guldklumper kommer først lørdag morgen, da de gerne vil til Black Friday, så har al den tid det kræver til både Besserwisserne og BU. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *