Var det vendepunktet?

Det her blev Løkkes uge. Dels vandt han stort duellen med Mette Frederiksen, dels fik han århundredets foræring fra den radikale Morten Østergaard, der truer med at vælte Mette Frederiksen, hvis hun ikke leverer indrømmelser på udlændingepolitikken. Til gengæld var det ikke just Dansk Folkepartis uge: Vælgerne har ledt efter udgangen, mens møgsagerne hobede sig op. Nu forsøger Thulesen Dahl så at at gøre rent bord, så han igen kan fokusere på de udlændinge, sådan som Morten Østergaard så venligt har givet ham mulighed for. Og han forsøger også at slå bak på flirteriet med Socialdemokratiet. Men tag ikke fejl: For såvel ham som Morten Østergaard gælder det, at der er én logik før valget – og en helt anden efter valget. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.