Nå, Løkke – tid til ”bang the table”?

Inger Støjbergs tvangshåndtryk bliver ved med at skabe ballade internt i Venstre. Flere slår sig i tøjret og går offentligt imod Støjbergs linje. Det vil integrationsministeren ikke finde sig i – hun er nemlig godt og grundigt træt af at blive underløbet. Lige rundt om hjørnet kommer Jan E Jørgensens bog ”En ægte liberal”, og den bog risikerer at kaste ekstra benzin på bålet. Kan Løkke stoppe balladen, inden det hele løber løbsk? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged produceres i samarbejde med www.racoon.dk

2 thoughts on “Nå, Løkke – tid til ”bang the table”?

  1. Tak for endnu et godt afsnit af Borgen Unplugged.

    Man må stilfærdigt konstatere, at der er grundlag for at håbe, at pudevåret snart skal sættes for stemmeboksen, så vi kan sige pyt til de politikere vi ikke bryder os om, og give en kæmpe tommel-op til de få, som fortejener en smule ros i denne populismens tidsalder. Et ordspil var den eneste kommentar – I dækkede jo det hele med sædvanlig lune. 🙂

    Mr Q må have en Strepsil og måske en lille Enkelt, så han kan få renset halsen. Altid en udfordring når det sker live-on-tape…

    God weekend til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.