Rød blok i opløsning

Var Mette Frederiksen lige lovlig hurtig på aftrækkeren, da hun afviste at sidde i regering med de Radikale? I al fald tvang det Kristian Thulesen Dahl til at sige, at han vil i regering med Løkke efter næste valg. Og hvad nu hvis Morten Østergaard er blevet så fornærmet, at han vil forhindre Frederiksen i at danne regering? Den radikale leder kalder nu S, SF og DF for det rød-brune kabinet, så stemningen i rød blok er helt i top. Og det er den også hos de blå, hvor en DF’er langer hårdt ud efter statsministeren. Hvad i alverden er det, der foregår i dansk politik? Lyt og bliv klogere. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged produceres i samarbejde med www.racoon.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.