Løkke tog røven på Mette

Statsminister Lars Løkke Rasmussen tog røven på Socialdemokratiet i tirsdags, da han foreslog, at de penge, som staten kan komme til at spare ved en lockout, skal øremærkes til velfærd. Men hvorfor i alverden var det ikke Socialdemokraterne, der foreslog dét? Er de faldet i søvn? Det giver vi et bud på, ligesom vi også kommer med et bud på, hvor godt Anders Samuelsen egentlig slap af sted med at tegne et billede af Liberal Alliance som en succes på partiets landsmøde sidste weekend. Og så kigger vi på det ”glemte”, røde parti, SF, der holder landsmøde i denne weekend. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Få svaret på det og meget mere i denne udgave af Borgen unplugged, der bringes i samarbejde med www.kaffekapslen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.