Hvor kynisk er Mette F?

Det har været genvordighedernes uge for Mette Frederiksen. Hun bliver kritiseret for ikke at ville tage lønmodtagernes parti i den truende storkonflikt. Frederiksen har i denne uge meddelt, at hun skifter opstillingskreds og stiller op til det kommende folketingsvalg i sin fødeby Aalborg. Triumftoget med den hjemvendte datter skulle have været ”a walk in the park”, men nu møder hun massiv kritik fra egne rækker. Også lokalt. Men kan hun ikke bare være ligeglad, så længe hun appellerer til det segment, hun gerne vil have i tale? Få svaret på det og meget mere i denne udgave af Borgen unplugged, der bringes i samarbejde med www.kaffekapslen.dk
Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

 

2 thoughts on “Hvor kynisk er Mette F?

 1. Var ikke lige opmærksom på den vinkel Henrik kom med dér. Det er da så ganske rigtigt, at fortalelsen er en klassisk DF. Godt set – og godt gennemskuet.
  Må dog erkende, at min harme var større end mit skarpsyn på den udtalelse. Man må bøje sig i støvet, når erfaringen taler til Henriks fordel – om end det er en meget grim måde at markedsføre sig på, som I så også begge er inde på.

  Tak for endnu et godt afsnit, og god weekend herfra. 🙂

  1. Hej Henrik
   Personligt er jeg dog mere af den overbevisning, at det kom fra Mette Frederiksens hjerte, og at det dermed ikke var et led i nogen strategisk plan. Det gør det ligesom ikke mindre uhyggeligt …
   Tak for rosen! Også god weekend din vej.
   Bh, Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.