Løkke rider på bølgen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har med den bedste meningsmåling i to år fået den bedst tænkelige optakt til Venstres landsmøde i weekenden. Dramatikken er taget ud af landsmødet, efter at Venstre og Liberal Alliance her til morgen meddelte, at de støtter Dansk Folkepartis forslag om et burkaforbud. Det gør Mette Frederiksen og Socialdemokratiet også – og det gør de i en uge, hvor den politiske sæson officielt blev skudt i gang med både Statsministerens åbningstale og åbningsdebatten et par dage senere. Og i øvrigt også med et farvel til produktivitetskravet til sygehusene. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Løkke rider på bølgen

  1. Alle bruger iTunes, så no worries med at Spotify er lidt forsinkede. 🙂

    Som I ved, skal man huske, at meningsmålinger kan være endog særdeles fejlbehæftede. Brexit case in point, ligesom Clinton fik 3 mio flere stemmer, men Trump blev præsident pga Electoral College. Der er kæmpe forskel på hvordan folk svarer og så hvordan de stemmer – alt sammen afhængig af hvilke sager, der dukker op lige op til valget. Der er helt sikkert en del socialdemokrater, som ikke endnu giver udtryk for deres utilfredshed, men vreden (og den potentielle uro) ulmer lige under den stille overflade.

    Tak igen for endnu et godt program, og god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.