Matador Mix

Efter et historisk tumultarisk politisk 2016 håber Lars Løkke Rasmussen på et mere roligt 2017. Det bar hans Matador-nytårstale i høj grad også præg af. Men har statsministeren noget at have håbet i – kan han overhovedet komme igennem med sin regerings politik? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Kan du lide det du hører? Og har du lyst til at støtte os, så kan du donere en 10’er pr. udsendelse.
Støt på 10er

One thought on “Matador Mix

  1. En god og skarp analyse af Søren Espersen – helt enig i, at det var en rigtig dårlig krisehåndtering. Det er også det jeg har givet udtryk for tidligere i dag på min politiske blog – http://politisk-blog.blogspot.dk/2017/01/dansk-folkepartis-reaktion-pa-ebs.html 🙂

    Stilheden omkring Mette Frederiksen KUNNE være stilheden før stormen. MF’erne har længe været klar over, at A styrtblødte. Nogle ‘tror’, at de har genvundet en del af det tabte ved at antage DFs retorik, men det er på valgdagen, at den endelige dom kommer. Mener den menige socialdemokrat virkelig, at det er en god ide at bejle til DF? Man kunne også vende hele spørgsmålet om, og spørge: har vi overhovedet en opposition? Dét kunne koste Socialdemokraterne en hel del mandater, også afhængig af hvilket tema der kommer op til et valg…

    God weekend til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.