I made this banging …

Det forkvaklede forløb omkring udnævnelsen af Bertel Haarder til generalkonsul i Flensborg afspejler Løkkes problemer med at håndtere modstand – præcis som i forbindelse med Gyllegate. Og hvorfor var det egentlig, at Anders Samuelsen og Kristian jensen kunne koste rundt med Løkke under dannelsen af Trekløverregeringen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “I made this banging …

  1. Et rigtig godt afsnit, som altid. 🙂
    En lille kommentar er blot, at AS’ mulige ønske om Kristian Jensen som statsminister er interessant – men ikke nødvendigvis den bedste strategi han kunne vælge. Det er snart på tide, at Venstre får sig en kvindelig formand, og jeg ved godt det ikke er populært at sige, men min personlige favorit er Inger Støjberg. Hun er en af de få, der tør sige tingene som de er, og efter læsningen af biografien Inger må jeg blankt erkende, at hun kunne løfte partiet efter Løkke-æraen efterhånden har smadret tanken om “Venstre ved man hvor man har”, for Projekt Løkke handler i bund og grund kun om at fastholde sin taburet.
    Snarlig god jul herfra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.