EKSTRA: Så langt, så godt

Alt om regeringsrokaden. Hvem vandt? Hvem tabte? Og kan regeringen overhovedet få DF med på at føre borgerlig/liberal politik? Få svaret på det og meget mere i denne særudgave. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

4 thoughts on “EKSTRA: Så langt, så godt

 1. Dansk Folkeparti begik en stor dumhed da de svinede Thyra Frank til i nyhederne med, at hun ikke var den flittigste i tiden i folketinget (2011-2015). Når man tænker på, hvor meget ballade, de lige har været igennem i forhold til fusk med EU-midler, så er det nok lidt dumt at sænke debatniveauet som Martin Henriksen så ofte gør. Men tydeligvis har I ret i, at hun irriterer deres tandkød. 🙂
  Udsigten til retorik som vi så i 00’erne lyder ikke godt, men jeg tror I får ret. Det handler for Løkke om at holde så længe som muligt, og han ved, at skafottet er klart når han taber magten, så han vil gøre hvad som helst for at gøre sig bare en smule populær – inklusiv servere f.eks. en skattelettelse tæt på et valg for bagefter at kaste detaljebolden afsted, når han skal debattere med Mette F.
  Og realistisk set kan man sige, at oppositionen har sovet lige siden juni 2015, så der er ikke mange argumenter for at stemme rødt. Man mindes næsten Kaj Holgers ord i krøniken, hvor han til Palle (spillet af Anders W. Berthelsen) siger: “Man kan ikke andet end holde af jer socialdemokrater, når I fører borgerlig politik”….

  Som altid tak for spændende tanker i podcasten. 🙂

 2. En rigtig god podcast, de herrer, tak for det – som førstegangslytter fandt jeg det indlevende, nuanceret og informativ.

  Og Henriks – efterhånden kendetegnende – tørre drillerier (særligt dem rettet mod Karen Ellemann og Kuglestøderen frembragte et smil ;), gjorde ikke indslaget mindre underholdende!

  Godt initiativ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.