Man sidder så godt i en BMW

Lars Løkke Rasmussen fandt en vej ud. Anders Samuelsen fandt en vej ned. Regeringen bliver til et trekløver, og Liberal Alliance har dermed definitivt fjernet sig fra positionen som et parti på en anden frekvens end de andre. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

5 thoughts on “Man sidder så godt i en BMW

  1. Kære Jørgen

   Jeg svarer lige på Henriks vegne – og jeg tror, (uden at jeg dog har talt med ham om det), at han vil sige tak og derefter konstatere, at du måske lige strammer den en anelse med den om Gud.

   Bedste hilsner
   Thomas

 1. Fedt med et syn på det her blå drama, men ville DF ikke gavne mere af at trække stikket, og slutte sig til SF og SD, for dermed at have et flertal?

  1. Hej Mikkel

   Det vil DF have meget vanskeligt ved at gøre før et kommende valg. Hvis de skifter hest midt i vadestedet, vil der virkelig være tale om vælgerbedrag. Men du har fuldstændig ret i, at det kunne være oplagt for DF at finde sammen med S, som partiet på lange stræk er mere enig med end V (+K og LA). Spændende at se, hvad der sker ved næste valg.

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.