Stærke og svage kort

Folketingsvalget kan blive udskrevet når som helst. Hvem er de stærkeste politiske kort for rød og blå blok? Og hvem er de svageste?

Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene, og politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Stærke og svage kort

 1. Hej Qvortrups
  Først Ros til jer for et sagligt, og indsigtsfuldt program.
  Og Henrik du er ikke forvist på livstid, den angrende synder kommer snart tilbage i forreste række—-håber jeg. Good luck comeback kid.
  Jeg vil gerne at I bringer et tema ind i dækningen, nemlig debatkulturen ved tv debatter.
  Hvis vi vælgere kørte bil som politikerne debaterer, ville alle køre frem før det bliver grønt, og lige smutte over for rødt. Og så lige dytte af ham som kører over for grønt, for lige at bringe ham ud af fatning.
  Især Johanne fra Enhedslisten gør mig rasende. Hun har konsekvent det trick at når hun får stillet et konkret spørgsmål så svarer hun “To ting til det” hvorefter hun taler om noget helt andet. Når så ordstyreren bryder ind, skynder hun sig at sige “og så til det du spurgte om ” Et andet trick som hun bruger når hun får et direkte spørgsmål er at sige ” Må jeg ikke først lige komme med en kommentar til det som xxx bragte frem ( for to,temaer siden). På mig virker hun irriterende og skinger, men det lykkes hende at få airtime.
  Og så lidt retorik
  Hvorfor er politikere optaget af fx. Dagpengeudfordringen. Er det blevet forkert at kæmpe for ændringer, eler arbejde for ændringer. For mig kan man være optaget af en krydsord eller en god bog, det forpligter ikke på samme måde som arbejde for eller kæmpe.
  Politikerne taler meget om partiernes værdier, men taler samtidig om deres forskellige roller, fx. Som politisk ordfører. Hvis de mener noget med deres værdier og vil være deres værdier, er der fame ikke tale om roller men at være politisk ordfører.
  Med venlig hilsen
  Erik
  Rypevej 34
  8960 randers Sø
  Legepladskontrollen@randers.dk

  1. Hej Erik

   Tak for rosen! Jeg ser desværre først din besked nu. Interessante bud på ting at tale om! Jeg har lagt dit indlæg i bunken – og i baghovedet:-)

   Hvis du fremover vil være hundrede procent sikker på, at jeg ser dine beskeder, så send hellere til mail@borgenunplugged.dk.

   God dag!

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.