Hvem tør udfordre Mettes magt?

Med sin Grundlovstale får Mette Frederiksen rammet godt og grundigt ind, at hun er den, der suverænt bestemmer. Men tør de andre sådan for alvor udfordre hendes magt? Der er sket rigtig meget i dansk politik siden folketingsvalget for nøjagtig ét år siden. Statsministeren står historisk stærkt, og den borgerlige opposition har vanskeligt ved at trænge igennem. De kommende uger skal der forhandles om udfasning af hjælpepakker, en genopretning af økonomien og klimaaftalen. Og regeringen kan måske også blive tvunget til at tage et kig på grænserne endnu engang – efter at Tyskland har besluttet at åbne deres grænser. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.