Blå blok lugter blod

Minkskandalen har vendt op og ned på dansk politik. Selv politiet og hæren har medvirket til ulovligheder. I første omgang er den første minister i Mette Frederiksens regering nu røget: Mogens Jensen måtte tage en for holdet og træde tilbage som fødevareminister – og i går på selve statsministerens fødselsdag kom så den første mini-rokade. Det er bare langt fra nok for oppositionen, der nu lugter blod. For hvad vidste Mette Frederiksen hvornår? Og kan statsministeren drages til direkte ansvar? Blå blok ønsker en undersøgelseskommission, men de har brug for de Radikales hjælp. Hvor presset er Mette Frederiksen egentlig? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

One thought on “Blå blok lugter blod

  1. Endnu en god analyse af dagens #dkpol. Tak fordi I delte jeres tanker.
    Jeg var i toget på vej ind til besøg hos kammersjuk da denne blev udsendt, så derfor først i dag jeg lyttede.
    På genhør næste fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.