Støjberg og Brostrøm tog scenen

Mens rød blok – og især statsministeren – kan notere sig rekordhøj opbakning, præger især to sager billedet: Corona og Instrukskommissionen. I forhold til barnebrudene trak Inger Støjberg en kanin op af hatten: Et helt ukendt notat. Men er det så vigtigt, som Støjberg hævder – hvorfor har hun så ikke lagt det frem for længe siden? Det spørgsmål forsøger vi at give et svar på, ligesom vi også ser nærmere på regeringen, der i flere omgange under Corona-krisen har tromlet Brostrøm og Mølbak. Fredag gav regeringen os alle sammen noget andet at tale om, nemlig en delvis åbning af grænserne. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Støjberg og Brostrøm tog scenen

  1. Det var gode spørgsmål Henrik stillede på vegne af Ekstra Bladet, og jeg noterede en tendens til at ligne en sur citron hos Mette, når spørgsmålene ikke passede hende. Det bør hendes nærmeste rådgiver nok gøre hende opmærksom på, for midt i en periode, hvor hun virker lettere autoritær (for at sige det pænt) kan det give bagslag. Det var jo netop det, der gjorde, at Jacob Ellemanns far, Uffe, aldrig blev statsminister. Det at fremstå enten arrogant eller sur kan vække en vis antipati hos vælgere.
    Det spændende bliver hvordan meningsmålingerne vil måle hende efter dette pressemøde. 🙂
    Endnu mere spændende om meningsmålingerne ville holde stik på en konkret valgdag… Vi husker vist alle hvad meningsmålingerne sagde om både Brexit og Trump.

    God weekend til jer, og tak for indsatsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.