Derfor skal regeringen frygte radikales trussel

I ugen, da regeringen kastede grus i sin ellers så velkørende spinmaskine, truede de Radikale med at vælte hele regeringen. Og den trussel kan Mette Frederiksen godt begynde at tage alvorligt. Det har i det hele taget ikke været den bedste uge for regeringen – og det har det så heller ikke for Alternativet. Der er ikke meget feel good eller love is in the air over den magtkamp, der buldrer løs i partiet. Til gengæld er Jakob Ellemann-Jensen ugens store vinder. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

3 thoughts on “Derfor skal regeringen frygte radikales trussel

  1. Tak for endnu et godt podcast – og tillykke med Matinique er kommet med ombord. 🙂

    Jeg er helt enig i analysen, at mailgate gav Jakob Ellemann-Jensen første chance for at vise sig som en politisk leder, og Mette var presset. Det svarer lidt til første omgang mellem Brian og Tyson. Nu skal der bare satses på klarere tale næste gang der er en sag at bore i, for Jakob skal have flere points, hvis han vil overbevise den blå blok om sine lederevner. Det sejler jo lidt i en tid, hvor Søren Pape får forbavsende lidt modstand mod sine forslag, herunder tanken om, at folk skal miste muligheden for statsborgerskab efter bare én dag i fængsel. Enhver journalist ville jo nok gerne høre, om det også gælder Søren Papes egen mand, men her rakte fantasien i #dkmedier ikke til at stille dét spørgsmål. Tankevækkende…

    God weekend til jer.

    1. Problemet ligger hos Podimo. Intet, vi kan gøre.
      Bh, Henrik og Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.