Magtfuldkommen regering

Det er svært for regeringen at øjne sådan rigtig seriøs modstand – ud over hos halalhippierne og i Twitter-meningheden. Det lever den så til gengæld fint med. Og dét i en sådan grad, at man begynder at spore de første tendenser på magtfuldkommenhed. Vi tager et kig på regeringens meget selvsikre attitude. Syv af otte nye pressechefer har alle partiforbindelserne i orden. Og hvad med magtens tredeling i diskussionen om at fratage danskere deres statsborgerskab? Simon Emil Ammitzbøll-Bille har meldt sig ud af Liberal Alliance – blot få dage efter at Christina Egelund gik samme vej. Er der et nyt parti undervejs, og kan LA overleve krisen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.
Udsendelsen er produceret i samarbejde med www.tietgen.dk/borgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.