Kastreret – igen!

Med et fåret smil blev Kristian Jensen i dag på en golfvogn kørt ind til sin egen offentlige ydmygelse. Venstre-pressemødet endte med, at Kristian Jensen blev sat eftertrykkeligt på plads af Lars Løkke – godt assisteret af Claus Hjort Frederiksen i kulissen. Endnu engang viste det sig, at Jensen ikke har is i maven til at føre et angreb til ende. Situationen minder påfaldende meget om den 3. juni 2014, hvor Jensen også tabte spillet om magten. Har Løkke nu én gang for alle konsolideret sig som formand, eller er dagens store vinder i virkeligheden den tavse mand fra pressemødet – Jakob Ellemann-Jensen? Og er Kristian Jensens position som næstformand nu truet? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.