Har Mette F. nok is i maven?

Valgkampen store tema er blevet, hvem der kan støtte hvem EFTER valget. Og hvad prisen bliver. Spørgsmålet er i stigende grad, hvem der har mest is maven på det tidspunkt. Kristian Thulesen Dahl siger nu, at Mette Frederiksen kan glemme alt om, at Dansk Folkeparti kommer Socialdemokratiet til hjælp efter valget, hvis de ikke kan holde fast i den stramme udlændingepolitik sammen med resten af rød blok. Det kan vise sig at være Lars Løkke Rasmussens sidste chance at skabe frygt for, hvad Mette Fredriksens ”venner” vil kræve af hende. Og de Radikale gør ikke noget for at afmontere frygten. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Har Mette F. nok is i maven?

  1. Det er nu en meget god pointe fra Mr. Q, at det ikke er de allerbedste, der sendes afsted som EP-kandidater.

    Jeg grinte allermest, da jeg hørte at SF havde flere kandidater end vi overhovedet kan sende afsted. Det kom frem, da der var et interview med nr. 17 på listen, som var helt vildt motiveret, også selvom han godt vidste, at odds for han ville komme derned var mindre end chancen for at vinde i Lotto. Det blev vist på News & Co, eftermiddagens hyggestund de dage man er tidligt hjemme fra job. 🙂

    Personligt må jeg så også sige, at det er tankevækkende, at nogle bare er spidskandidater fordi man kører efter ‘same procedure as last year’ – jeg havde især gerne set, at Løkkegaard blev skiftet ud, for han er begyndt at lyde som en slidt skive når han konfronteres med påstanden om, at ‘vi står her igen om fem eller ti år, og så er der ikke sket en sk*d’. Da det skete på Debatten på DR2 var han jo ved at besvime, selvom det netop her er så ganske rigtigt, som Henrik Qvortrup siger, at der er et kæmpe sejtræk fra god ide til reelle løsninger…

    Anyway, god weekend – og tak for endnu et godt afsnit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.