Så presset er Thulesen Dahl

Dansk Folkeparti er mere end almindeligt presset i to friske meningsmålinger fra henholdsvis Voxmeter og Megafon. Partiet står til henholdsvis 14,8 og 13,4 procent, og sammenlignet med de 21,1 procent ved valget i 2015 ligner det en regulær katastrofe. Spørgsmålet er, hvorfor DF styrtdykker og hvad Thulesen Dahl har tænkt sig at gøre for at vende udviklingen. Meningsmålingen fra især Voxmeter må ligeledes være forfærdelig læsning for statsministeren: Både Nye Borgerlige, Kristendemokraterne og Klaus Riskær Pedersen er under spærregrænsen, hvilket betyder, at blå blok risikerer massivt stemmespild. Vi runder – blandt meget andet – også Henrik Sass Larsens depression og stiller spørgsmålet: Skal pressen nu behandle Sass, der har meldt sig rask og klar til at bestride en ministerpost, blidere end alle andre politikere? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Så presset er Thulesen Dahl

  1. Man må stilfærdigt konstatere, at pudevåret er kommet for at blive. 🙂
    Mon ikke man kan abstrahere fra et enkelt ord, når resten er af god kvalitet? Jeg tænker, at pågældende (ex)lytter nok bare har søgt efter en undskyldning for at smutte…

    Jeg deler til fulde Mr. Qs analyse af Henrik Sass-Larsen. Det lugter i min optik af, at dén sygdom først lukkes ud når man ikke bider på de første forklaring. Den sygdom kunne han jo have startet med – og det er rigtig set, at det for alle andre borgere er forbundet med sanktioner hvis ikke man strammer balderne sammen. Hvis jeg tænker højt et kort øjeblik, tror jeg han med fordel kan overveje anden karriere, hvis han kan få nogen til at bide på, for kritikken har han sandelig selv lagt op til med sine tudekiks fordi han ikke kunne få uredigeret taletid. Hver gang han ikke får sin vilje tramper han i gulvet som en 5-årig.

    {Det bliver i øvrigt spændende hvis han som minister kun vil udtale sig en gang i kvartalet… 😛 ]

    God weekend til jer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.