DF rasende på Støjberg

Ved indgangen til et nyt folketings- og valgår er DF gået i frontalangreb på Inger Støjberg, fordi hun har hældt Dansk Folkepartis krav om at afskaffe integrationsuddannelsen ned af brættet. Et krav, som DF står fast på i forhandlingerne om et paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Henriksen kalder regeringens politik for ”fup og fidus” og Støjbergs linje for en ”håbløs slingrekurs”. I sagen om Dansk Bank og hvidvaskning er Løkke fuldstændig forsvundet. Hvorfor egentlig det? Og så har de fortsatte bandeskyderier udstillet politikernes – og især justitsministerens – totale magtesløshed. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged produceres i samarbejde med www.racoon.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.