Så starter festen

Dansk politik har været på vågeblus i juli, men det er stilhed før storm, for fra nu af kommer ALT til at handle om det kommende valg, der skal afholdes senest den 17. juni næste år. Så længe behøver der ikke at gå, og kun statsministeren har svaret på, hvornår valgknappen bliver trykket i bund. Vi runder nogle af de største historier fra sommeren, og så kigger vi også nærmere på de meningsmålinger, som vi smed på Twitter i den forgangne måned.Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged produceres i samarbejde med www.racoon.dk

One thought on “Så starter festen

  1. Ingen tvivl om, at der ikke kommer til at gå 10 måneder før der bliver trykket på valgknappen. Synes især Venstres seneste kampagne på Twitter indikerer en af to ting: enten at man profilerer sig i forhold til det kommende sommergruppemøde, eller også, at man tænker på, at lave et lynvalg, hvor man tager chancen, fordi man satser på, at oppositionen ikke kan fumle sig færdig med et egentlig valgoplæg.

    Velkommen tilbage i manegen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.