DF panikker – skærper krav

Dansk Folkeparti har – netop som slutspurten om at lave en finanslovsaftale og en skattereform er sat ind – skærpet kravene betydeligt til regeringen. Som Kristian Thulesen Dahl siger det, så kræver DF en ”fundamental ændring” af den danske udlændingepolitik, hvis partiet skal gå med til skattelettelser. Hvorfor spænder DF buen så hårdt? Og er det overhovedet realistisk at kræve stramninger, der går direkte imod regeringens politik om at integrere flygtninge og få dem i arbejde? Få et bud og hør også, om det er Københavns Rådhus, der er det giftigeste sted i dansk politik, eller om det i virkeligheden er i Slagelse? Og hvordan lykkedes det Stepanie Lose fra Venstre at blive formand for Danske Regioner for næsen af Socialdemokratiet? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Bragt i samarbejde med www.kaffekapslen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.