Regeringens katastrofale uge

Med tre forkromede udspil var der lagt op til, at det skulle have været regeringens helt store uge. I stedet endte det med et kommunikationsmæssigt mareridt. ”Det skal kunne betale sig at arbejde”, lyder det fra regeringen. Men lynhurtigt kom det til at handle om regnemetoder og om hvem, der egentlig får mest ud af skattelettelserne på de 23 milliarder kroner – HK’eren eller direktøren? Svaret er direktøren, og det skulle regeringen måske bare have sagt med det samme. Dansk Folkeparti står i en nøglerolle i de kommende forhandlinger, og der er intet, der tyder på, at de bliver nemme at danse med. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Regeringens katastrofale uge

 1. Jeg er fuldkommen enig i analysen af Statsministrene, og gårsdagens afsnit var ikke spor bedre. Det VAR banaliteter serveret i fin indpakning. Jeg deler også mest glæden ved gensynet med Schlüter, men jeg er ikke helt sikker på, at det berettiger at bruge en time hver søndag de kommende par uger alene for dén del… 🙂

  Finanslovsforhandlingerne vil uden tvivl gøre det til et annus horribilis for nu at bruge et Lissy-udtryk.

  Beklager jeg først fik lyttet i dag. Weekenden kom lidt hurtigere end planlagt da en kammerat kiggede forbi denne weekend – og ungerne kigger forbi fredag, men tak for gode programmer.

  1. Hej Henrik

   Godt. Så er vi oppe på tre:-)

   Ingen grund til at beklage! Det er det gode ved podcasts – dem kan man lytte til præcis, når det passer ind i programmet.

   Tak. Og selv tak!

   Bh
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.